Valikko

Zaki Chaabouni aloittanut Gistelen toimitusjohtajana

Zaki Chaabouni aloittanut Gistelen toimitusjohtajana

Zaki Chaabouni aloitti työnsä Gistelessä 10. kesäkuuta 2019. Tuore toimitusjohtaja aikoo keskittyä toimintoihin tutustumiseen ja niiden kehittämiseen.

Ennen Gisteleä Zaki on tehnyt pitkän uran Trafotekissa, jossa hän viimeksi toimi liiketoimintajohtajana.

”Gistelen päämääränä on jatkaa kehittymistä merkittävänä sähkö- ja automaatiokeskusten valmistajana. Zaki tuo yritykseen uutta kykyä organisoida toimintaa entistä paremmin, mikä tulee näkymään palvelun laadun ja kustannustehokkuuden paranemisena” sanoo Gistele Oy:n ja Wermundsen Oy:n hallitusten puheenjohtaja Juha Wermundsen

 

Lisätietoja:

Wermundsen Oy
Juha Wermundsén, hallituksen puheenjohtaja
029 005 5511, juha.wermundsen@wermundsen.com

Gistele Oy
Zaki Chaabouni, toimitusjohtaja
02 211 4242, zaki.chaabouni@gistele.fi

 

Gistele Oy valmistaa korkealaatuisia sähkönjakelujärjestelmiä ja automaatiokeskuksia rakennusteollisuuden sekä raskasteollisuuden kuten laiva-, metalli-, energia- ja metsäteollisuuden tarpeisiin. Yritys työllistää yli 50 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2018 noin 7,5 MEUR. Gistele kuuluu Wermundsen konserniin joka on kasvava ja vakavarainen suomalainen perheyhtiö.

Wermundsen Oy on tekniikan- ja elintarvikealan kauppakonserni. Wermundsen Oy:öön kuuluvat yritykset myyvät, maahantuovat ja valmistavat teknisiä komponentteja, vaakoja, kaupan alan laitteita ja tarvikkeita, elintarviketeollisuuden koneita sekä sähkö- ja automaatiokeskuksia. Suomen lisäksi konsernilla on toimipisteitä Venäjällä ja Virossa. Konsernin liikevaihto vuonna 2018 oli noin 25 MEUR ja henkilöstö-määrä noin 120.