Valikko

Yritys

Gistele valmistaa korkealaatuisia sähkönjakelujärjestelmiä ja automaatiokeskuksia rakennusteollisuuden, laitevalmistajien sekä raskasteollisuuden kuten laiva-, metalli-, energia-ja metsäteollisuuden tarpeisiin.

Toimintamme perustuu henkilökunnan osaamisen ja yrityksen jatkuvaan kehittämiseen. Panostamme erityisesti laatuun ja turvallisuuteen sekä valmistusprosesseissamme että käyttämissämme osissa ja komponenteissa. Jokainen valmistamamme keskus tarkastetaan ennen kuin se hyväksytään toimitettavaksi asiakkaallemme. Toteutamme projektit pienistä suuriin ammattitaidolla, nopeasti ja laadukkaasti.

Gistelen perustivat Gunnar ja Ismo Siilo vuonna 1979 ja toiminta keskittyi ohjauskeskusten valmistukseen. Tästä tulee nimi Gistele. Alkujaan toimitiloina toimi autotalli Liedossa, mutta vuonna 1985 Gistele muutti Tuulissuolle oman hallin valmistuttua. Nykyisiin toimitiloihin Gistele muutti 1994 ja tuolloin henkilökuntaan kuului 15 henkilöä ja toimitilat kattoivat 500 m2.

Gistelen varsinainen kasvu alkoi 2000-luvulla. Tänä päivänä Gistele työllistää 60 henkilöä ja toimitilamme kattavat 3400m2. Gistelen tuotannosta 50% menee vientiin ympäri maailman.

Vuodesta 2009 alkaen Gistele on ollut osa Wermundsen-konsernia.