Valikko

Toimitusjohtaja vaihtuu

Gistelen toimitusjohtaja vaihtuu

13.8.2018

Gistele Oy:lle asetettujen kasvutavoitteiden saavuttamiseksi ja strategian jalkauttamisen tehostamiseksi yhtiön hallitus on päättänyt tehdä muutoksia Gistelen johdossa.

Gistele Oy:n hallitus on nimittänyt yhtiön väliaikaiseksi toimitusjohtajaksi Juha Wermundsénin. Wermundsén toimii Gistelen sekä sen emoyhtiön Wermundsen Oy:n hallitusten puheenjohtajana. Gistelen nykyinen toimitusjohtaja Aulis Kukkonen lopetti tehtävässään yhtiön johdossa 13.8.2018.

”Gistele on viimeisen reilun vuoden aikana kasvattanut liikevaihtoaan mutta yhtiön tulos ei ole kehittynyt toivotulla tavalla. Juhan tärkeimpiä lähiajan tehtäviä tuleekin olemaan toiminnan tehostaminen toimintatapoja kehittämällä ja prosessien jalkauttamisella”, kertoo Wermundsen Oy:n toimitusjohtaja ja Gistele Oy:n hallituksen jäsen Kari Wermundsén.

”Uskomme Gistelen kannattavuuden ja kilpailukyvyn kehittymiseen, ja olemme kestävällä pitkäjänteisellä omistajuudella sitoutuneita yhtiöön”, kertoo Juha Wermundsén.

Uuden toimitusjohtajan valintaan palataan myöhemmin.

 

Lisätietoja:

Gistele Oy
Juha Wermundsén, hallituksen puheenjohtaja
029 005 5511, juha.wermundsen@gistele.fi

Wermundsen Oy
Kari Wermundsén, toimitusjohtaja
029 005 5510, kari.wermundsen@wermundsen.com

 

Gistele Oy valmistaa korkealaatuisia sähkönjakelujärjestelmiä ja automaatiokeskuksia rakennusteollisuuden sekä raskasteollisuuden kuten laiva-, metalli-, energia- ja metsäteollisuuden tarpeisiin. Yritys työllistää yli 50 henkilöä ja liikevaihto oli vuonna 2017 noin 6,9 MEUR. Gistele kuuluu Wermundsen konserniin joka on kasvava ja vakavarainen suomalainen perheyhtiö.

Wermundsen Oy on tekniikan- ja elintarvikealan kauppakonserni. Wermundsen Oy:öön kuuluvat yritykset myyvät, maahantuovat ja valmistavat teknisiä komponentteja, vaakoja, kaupan alan laitteita ja tarvikkeita, elintarviketeollisuuden koneita sekä sähkö- ja automaatiokeskuksia. Suomen lisäksi konsernilla on toimipisteitä Venäjällä ja Virossa. Konsernin liikevaihto vuonna 2017 oli yli 20 MEUR ja henkilöstö-määrä noin 110.